سس پستو ریحان و اسفناج
سس پستو ریحان و اسفناج … ترکیبی ایده آل برای یک سس گیاهی .
مواد لازم براى تهیه سس پستو ریحان و اسفناج :
یک و ۱/۲ فنجان اسفناج تازه
۳/۴ فنجان ریحان تازه
۱/۲ فنجان تخم چلغوز بو داده
۱/۲ فنجان پنیر پارمیزان
۴ حبه سیر درشت خرد شده
نمک و فلفل
١ قاشق غذاخورى آبلیمو تازه
۱/۲ قاشق چایخورى پوست لیمو رنده شده
۱/۲ فنجان روغن زیتون
طرز تهیه سس پستو ریحان و اسفناج :
تمام مواد با دو قاشق غذاخورى از روغن زیتون را در مخلوط ریخته و مخلوط میکنیم، سپس باقى روغن زیتون را اضافه کرده و با سرعت بالا مخلوط کرده تا ترکیب یکدست شود.
نوش جان و لذت ببرید !
خواص مواد غذایی اصلی :
اسفناج ضد سرطان است و خاصیت ضد التهابی دارد . برای فشار خون مفید می باشد . چشم را در برابر بینایی محافظت می کند . برای پایین آوردت تب بسیار مفید است . سبب لاغری و کاهش وزن می شود . ذخایر آهن بدن را تامین می کند . سبب کاهش کلسترول خون می شود . برای تقویت اعصاب مفید است . شیر مادران شیرده را زیاد می کند . براب زنان در دوران عادت برای افزایش آهن بدن بسیار مفید است . تخلیه مدفوع از بدن را سهل و آسان می کند . آب اسفناج در بهبودی درد مفاصل بسیار مفید است . آب اسفناج سبب قطع شدن خونریزی لثه می شود . برای زیبایی و سلامتی پوست بسیار مفید می باشد . سیستم ایمنی بدن را بسیار تقویت می کند . اگر آب اسفناج با آب هویج ترکیب شود در درمان کم خونی خانم ها بسیار تاثیرگذار است . در برنامه غذایی حتما از اسفناج و آب اسفناج استفاده نمایید و …