فلفل سبز(Green pepper)
فلفل سبز(Green pepper) و خواص آن
فلفل سبز(Green pepper) میوه گیاه علفی است و به رنگهای زرد-قرمز و بنفش و در اشکال مختلف وجود دارد.
در اغلب نقاط ایران و در مکزیک و در اغلب نقاط آمریکا نیز کاشته می شود.
در گذشته های دور ، به نام های فلفل احمر و فلفل هندی، نامگذاری شده است.
این میوه گوشتی به خاطر طعم و عطر خوبش ،طرفداران زیادی دارد.
ترکیبات شیمیایی فلفل سبز(Green pepper) :
فلفل ها منبع بسیار غنی از ویتامین C می باشند و می توان گفت در وزن مشابه با مرکبات، ویتامین C فلفل به مراتب بیشتر از مرکبات است.
فلفل دارای اسانس روغنی فرار است و همچنین در این سبزی پرطرفدار مقادیری از ویتامین های A,B,Pp و پروتئین -هیدراتهای کربن – خاکستر -فسفر و کلسیم می باشد.
خواص درمانی :
۱-محرک نیروی جنسی است.
۲-گرفتگی و انسداد ها را باز می کند.
۳-برگ فلفل برای تسکین درد دندان ،مفید است.
۴-در درمان رماتیسم و ورم های مفصلی مفید است.
۵-بواسیر را ازبین میبرد.
۶-ضد میکروب است.
۷-آنتی اکسیدان قوی و ضد سرطان است.
۸-نفخ شکم را ازبین میبرد.
۹-در درمان خونریزی های رحمی مفید است.
۱۰-به خاطر داشتن ویتامین های گروه B ،برای تقویت اعصاب بسیار مفید است.
برای درمان ریزش مو ،موثر است.