منابع گیاهی سرشار از آهن

منابع گیاهی سرشار از آهن

0 196
آهن
1
1
اسفناج

سبزیجات دارای برگ تیره بخصوص اسفناج سرشار از آهن هستند و قرار دادن آنها در برنامه ی غذایی روزانه بسیار توصیه میشود. مصرف سه فنجان اسفناج در روز دارای ۱۸میلی گرم آهن است که بیشتر از یک استیک ۲۲۰ گرمی است .

کلم بروکلی

کلم بروکلی علاوه بر داشتن خاصیت ضد سرطان، منبع غنی از آهن و سایر مواد مغذی کلیدی نظیر ویتامین K و منیزیم است و همچنین سرشار از ویتامین C است که به بدن در جذب آهن کمک میکند.

کاکائو

این خوراکی خوشمزه و پرطرفدار یکی دیگر از منابع آهن است. برای استفاده از کاکائو کمی محتاط باشید زیرا مصرف زیاد آن باعث چاقی و افزایش قند خون میشود. بهتر است از کاکائو تلخ که از مواد شیرین کننده ی کمتری برخوردارند استفاده کنید.

عدس

یک فنجان عدس برابری میکند با سه فنجان اسفناج و این یعنی ۱۸ میلی گرم آهن، که برای تامین نیاز روزانه کافیست. عدس یک منبع جامد از فیبر، پتاسیم و پروتئین محسوب میشود.

نخود خام

یک فنجان ار آن شامل ۴٫۷ میلی گرم آهن است که نصف نیاز روزانه ی فرد به آهن را تامین میکند. بعلت دارا بودن اسید های آمینه مختلف،‌ ویتامین ها و مواد معدنی غذای بسیار خوبی به حساب میاد.

کلم پیچ

استفاده از رژیم غذایی سرشار از ویتامین K خطر ابتلا به سرطان رو بسیار کاهش میدهد و کلم پیچ منبع غنی از ویتامین K محسوب میشود. علاوه بر اون دارای آهن نیز هست و در فصل های سرد سال انتخاب بسیار مناسبی برای مصرف روزانه محسوب میشود.

لوبیا سفید

لوبیا سفید هم منبع مناسبی برای کسب آهن مورد نیاز بدن محسوب میشود. در کنار لوبیا سفید لوبیا قرمز هم دارای آهن میباشد اما مقدار پروتئین لوبیا قرمز نسبت به آهن آن بیشتر است.

دانه کنجد

کنجد یک چاشنی بسیار عالی برای غذاست که سرشاز از کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین B1 ، روی و فیبرهای غذایی است. هر یک قاشق غذاخوری دانه ی کنجد حاوی ۱٫۳ میلی گرم آهن است.

بادام هندی

تمام آجیل ها به عنوان منابع پروتئینی شناخته میشوند و گزینه ای بسیار مناسب برای رژیم های غذایی گیاهخوران محسوب میشوند. در میان انها بادام هندی دارای آهن بسیار زیادی است به طوری که یک چهارم فنجان از آن حاوی ۲ گرم آهن است.

آویشن

یکی دیگر از مواردی که دارای آهن فراوان است آویشن است. ما در بسیاری از غذاهای روزمره ی خود از آویشن استفاده میکنیم. اما برای دریافت بیشتر آهن و استفاده بیشتر از آویشن میتوان از دم کرده ی آن نیز در طول روز استفاده کرد که باعث کسب خواص دیگر آن از جمله ضد عفونت و ضدسرماخوردگی نیز میشود.

 

 

1

SIMILAR ARTICLES

استویا

0 205
پیسی

0 472

بدون نظر

Leave a Reply

12 + 17 =