جایگزین شیر و علل آن
پروتئین شیرماننددیگر پروتئینهای حیوانی، با اسیدی کردن محیط داخلی بدن، باعث استخراج کلسیم از استخوانها ودرنهایت پوکی استخوان میشود
مصرف یک لیوان آب اسفناج،کاهو،کرفس و جعفری در روز،نه تنها ازنظر مقداربلکه ازنظر کیفیت نیزبرپروتئین وکلسیم یک لیوان شیربرتری دارد ودرعین حال که از چربیهای مضر وکلسترول ندارد وعلاوه بر اینها مقدار قابل توجهی ویتامینها، آنزیمها،کلروفیل،موادمعدنی و آنتیآکسیدانهای مختلف را به همراه ویتامین ث فراوان به بدن ماوکودکانمان میرساند
مضرات مصرف شیر برای دندان و استخوان
بیشتر مشکلات دندانها ریشه در عدم توازن مواد مورد نیاز بدن دارند که خود در اثر تغذیه ناسالم بوجود میآیند. هر کوششی برای درمان بیماریهای دهان و دندان اگر به موضوع بنیادین تغذیه سالم نپردازد نهایتاً محکوم به شکست خواهد بود. به این دلیل بسیاری از دندانپزشکان به درستی تأکید بر تغذیه درست و سالم برای سلامت کل بدن میکنند. بطور کل میتوان گفت که سلامت دندانها به سلامت کل بدن وابسته است.
نقش سیستم ایمنی بدن در سلامتی بر هیچ کس پوشیده نیست. گفته میشود که سلامت سیستم ایمنی در بیماریهای دهان و دندان نیز نقش عمده بازی کرده اهمیت فراوانی در پیشگیری این بیماریها دارد.
مصرف شیر سیستم ایمنی بدن را مختل می کند.
نقش مصرف شیر در مختل کردن کار سیستم ایمنی بطور خاص و در مساعد کردن محیط کلی بدن برای ایجاد و توسعه بیماریها، سالهاست که توسط تحقیقات فراوان ثابت شده است.
محققان نشان دادهاند که پروتئین موجود در شیر بنام «کازئین» در ایجاد بیماریهای جدی مانند گروه بیماریهای “خود ایمنی” (autoimmune)، دستۀ بیماریهای التهابی، انواع سرطانها و بسیاری ناهنجاریهای دیگر نقش عمدهای بازی میکنند.
بیماری های خود ایمنی:
بطور نمونه بیماریهای خود ایمنی مانند ام اس، آرتروز روماتوئید، دیابت نوع یک، آلرژیهای مختلف، با مصرف شیر ایجاد و یا پیشرفتهتر میگردند.
این مسئله در مورد بیماریهای التهابی مانند آرتروز استخوانی، کولیتهای مختلف و انواعی از سرطانها نیز صادق میباشد.
شیر باعث ایجاد و رشد سرطان سینه می شود.
بطور مثال تحقیقاتی در دانشگاه شیکاگو در ایالت ایلینوی نشان دهنده نقش کازئین شیر در ایجاد و رشد سرطان سینه میباشد. آزمایشات دیگری ثابت میکنند که این پروتئین نقش مخربی در ایجاد و رشد سرطان کبد و پروستات دارد.
اختلال در دستگاه ایمنی بدن
مکانیسم تأثیر پروتئین شیر در اختلال دستگاه ایمنی بدن بدین صورت است که با مصرف شیر گاو مجموعهای از پروتئینهای بیگانه وارد بدن انسان میگردد. بخشی از این پروتئینها در رودهها بشکل نیمه کامل هضم شده ایجاد قطعه پارههایی از زنجیرهای اسیدهای آمینه میکنند.
این زنجیرها میتوانند شباهت ساختمانی به برخی پروتئینهای موجود در بدن داشته، باعث حمله سیستم ایمنی به این پروتئینهای نیمه هضم و پروتئینهای خودی شبیه آنها در بدن گردند. بطور مثال ثابت شده که دیابت نوع یک میتواند به دلیل حمله سیستم ایمنی بدن به سلولهای تولید کننده انسولین در پانکراس که شباهت ساختمانی با قطعه زنجیرهای پروتئینهای نیمه هضم موجود در شیر دارند بوجود آید.
تحقیقات نشان میدهد که در کودکانی که دچار دیابت میشوند و در دوران نوزادی شیر گاو مصرف کردهاند پادتن ضد سرم آلبومین گاوی(Bovine Serum Albumin) یا BSAA به حد قابل توجهی بالا بوده در صورتی که در کودکان غیر دیابتی این پادتن به میزان بسیار، بسیار اندک وجود داشته یا کاملا غایب میباشد.
پروتئین شیرماننددیگر پروتئینهای حیوانی، با اسیدی کردن محیط داخلی بدن، باعث استخراج کلسیم از استخوانها ودرنهایت پوکی استخوان میشود
مصرف یک لیوان آب اسفناج،کاهو،کرفس و جعفری در روز،نه تنها ازنظر مقداربلکه ازنظر کیفیت نیزبرپروتئین وکلسیم یک لیوان شیربرتری دارد ودرعین حال که از چربیهای مضر وکلسترول ندارد وعلاوه بر اینها مقدار قابل توجهی ویتامینها، آنزیمها،کلروفیل،موادمعدنی و آنتیآکسیدانهای مختلف را به همراه ویتامین ث فراوان به بدن ماوکودکانمان میرساند