دال حبوبات يا آبگوشت گياهي
دستورتهيه دال حبوبات يا آبگوشت گياهي:
-
نخود لوبيا سفيد و لوبيا چيتي را که حداقل ۳ساعت خيس کرده ايم همراه با آب کافي (۱۲پيمانه) در قابلمه مناسبي مي ريزيم و با حرارت زياد به جوش مي آوريم. پس ازجوش آمدن آب در قابلمه را مي گذاريم وحرارت را ملايم مي کنيم تا حبوبات حدود ۲ساعت به آرامي بپزد.
-
سپس سويا را ۱۰ دقيقه خيس مي کنيم و از صافي مي ريزيم تا آب آن گرفثه شود. روغن را در ماهيتابه داغ مي کنيم وسويا را ۲دقيقه با حرارت مثوسط تفت مي دهيم. آنگاه سويا سيب زميني پوست کنده درسته گوجه فرنگي چهارقاچ ليمو عماني زرد چوبه و نمک را به نخود و لوبيا ي پخته شده اضافه مي کنيم و مي گذاريم با همان حرارث ملايم حدود ۲ ساعث بپزد و کاملا جا بيفثد. براي تقديم مي توانيد آب دال را جداگانه در يک کاسه بريزيد وسپس محتويات قابلمه را بکوبيد وله کنيد. اين دال را با سبزي خوردن میل کنيد.
زمان آماده کردن:۱۰دقيه
زمان پختن : ۳تا۴ساعت
مقدار: ۶ ثا ۸ نفر
موادلازم:
-
نخود (از شب قبل خيس شده)………………………………………يک پيمانه
-
لوبياسفيد(ازشب قبل خيس شده)…………………………………….يک پيمانه
-
لوبيا چيثي(ازشب قبل خيس شده)…………………………………..۲/۱پيمانه
-
سويا…………………………………………………………………۲/۱پيمانه
-
روغن……………………………………………………………….۲/۱ ۱پيمانه
-
سيب زميني…………………………………………………………نيم کيلو
-
گوجه فرنگي…………………………………………………………نيم کيلو
-
ليموعماني……………………………………………………………۶ثا۸عدد
-
زردچوبه…………………………………………………………….۸قاشق چايخوري
-
نمک…………………………………………………………………۸قاشق چايخوري
-
پودر فلفل قرمز……………………………………………………..۲قاشق چايخوري