لازانیای اسفناج و گردو
پنیر پارمیسان رنده شده دو فنجان . آب و پوست رنده شده لیمو ۲ عدد . گردو یک و نیم الی دو قاشق غذاخوری . اسفناج خرد شده نیم کیلو . نمک و فلفل سیاه به میزان لازم . مریم گلی تازه ۲۰ گرم . کره مقداری . لازانیا ۱۲ ورقه
روش تهیه:
* دمای فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.
* نیمی از پنیر پارمیسان را با پوست رنده شده و آب لیمو و گردو مخلوط کنید.
* یک چهارم از این مواد را کنار بگذارید و باقیمانده را با اسفناج مخلوط نموده، به مقدار مناسب به آنها نمک و فلفل بزنید. * برگهای مریم گلی را در کره تفت دهید و نیمی از آن را داخل ترکیب پنیر و اسفناج بریزید و باقیمانده را برای روی غذا نگه دارید.
* ورقههای لازانیا را داخل ظرفی بچینید و روی آنها را با ترکیب اسفناج و پنیر پر کنید و روی آنها را با لازانیا بپوشانید. به همین ترتیب چند لایه لازانیا را روی هم بچینید و در آخر با ترکیب پنیر و گردویی که کنار گذاشته بودید سطح آنها را بپوشانید.
* داخل ظرف حدود یک چهارم لیوان آب بریزید و روی آنها پنیر و برگههای مریم گلی سرخ شده و ترد را بچینید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر که آن را از پیش گرم نمودهاید، قرار دهید.
نوش جان!