روش تهیهی پای عدس با پوره
روش تهیهی پای عدس با پوره
کره ۵۰ گرم
پیاز خرد شده ۲ عدد
هویج خرد شده ۴ عدد
برگ کرفس خرد شده به مقدار دلخواه
سیر کاملاً خرد شده ۴ حبه
قارچ خرد شده ۲۰۰ گرم
آویشن خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
عدس ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه پوره:
سیب زمینی ۲ کیلوگرم
کره ۵۰ گرم(یا بیشتر)
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
پنیر چدار رنده شده ۵۰ گرم
روش تهیه:
* کره را داخل ماهیتابه حرارت دهید و سپس پیاز و هویج و کرفس و سیر را روی حرارت ملایم سرخ کنید تا نرم و طلایی رنگ شوند.
* دمای گاز را زیاد کنید و قارچها را به سایر مواد اضافه نمایید و سرخ کنید.
* آویشن را اضافه کنید و به هم بزنید. سپس عدس را به همراه حدود یک لیتر آب داخل ظرف بریزید و بگذارید به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه روی حرارت بجوشد تا عدسها نرم شوند. در این زمان چاشنیهای دلخواهتان از جمله نمک را به مواد اضافه کنید.
* ظرف را از روی حرارت بردارید و رب گوجه فرنگی را داخل آن بریزید.
* سیب زمینی را همراه با آب داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند. بعد از این که سیب زمینیها پخته و نرم شدند، پوست آنها را بکنید و بکوبید. کره و شیر را به سیب زمینی بیفزایید و خوب به هم بزنید و سپس با کمی نمک و فلفل، چاشنی دهید.
* ترکیب عدس را داخل ظرف مورد نظر برای پخت بریزید و سرتاسر آن را با پوره سیب زمینی بپوشانید. روی سیب زمینیها، مقداری پنیر چدار بریزید.
* ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی که سطح آن طلایی رنگ شود.
میتوانید در این غذا از گوشت چرخ کرده و یا مرغ پخته شده نیز استفاده نمایید.