کتلت عدس قرمز با سس ماست و نعنا
کتلت عدس قرمز با سس ماست و نعنا
( غذای بدون گوشت )
عدس قرمز | ۱۰۰ گرم یا نصف لیوان |
کرفس | ۳۵گرم یا نصف ساقه متوسط |
هویج | ۱ عدد متوسط |
آب | ۲ لیوان |
گشنیز خشک | نصف قاشق مرباخوری |
پودر زیره | نصف قاشق مرباخوری |
خرده های وسط نان باگت | ۲ لیوان |
آرد ساده | ۲ قاشق سوپ خوری |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
جعفری تازه | ۱ قاشق سوپ خوری |
مواد لازم جهت تهیه سس:
ماست کم چربی | ۱۲۵ میلی لیتر یا نصف لیوان |
نعنای تازه ساطوری شده | ۱ قاشق سوپ خوری |
سیر( له شده ) | ۱ حبه کوچک |
آب لیموی تازه | یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه:
جعفری ، کرفس و هویج را به طور کامل خرد می کنیم. عدس ، کرفس و هویج را با آب داخل قابلمه کوچکی می ریزیم و می گذاریم تا با حرارت کم بپزد( در ظرف بسته باشد). مخلوط که به طور کامل غلیظ شد، از روی حرارت برمی داریم تا سرد شود.
برای تهیه این کتلت از نان باگت که یک روز بیرون یخچال مانده استفاده شود. در این صورت خرده های وسط نان با فشار دست به راحتی پودر می شود.نیمی از خرده های نان باگت را اضافه می کنیم و گشنیز و پودر زیره را به آن می افزاییم. مواد را به طور کامل با هم مخلوط می کنیم. سپس از مخلوط برمی داریم و به صورت گرد در می آوریم و در آرد می غلتانیم. بعد در سفیده تخم مرغ و در نهایت در مخلوط خرده های وسط نان باگت و جعفری خرد شده می غلتانیم.
روغن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود، سپس کتلت ها را سرخ می کنیم و در کنار سس ماست و سبزی سرو می کنیم.
برای تهیه سس ماست و نعنا، تمام مواد لازم آن را، به طور کامل با هم مخلوط می کنیم.