انجیر (Common Fig)

انجیر (Common Fig)

0 906
1
1

انجیر در اکثر نقاط جهان و ایران می روید و بعضی از نژادهای آن تا ۳ بار در طول سال میوه میدهد.

این میوه خوشمزه پس از رسیدن زرد رنگ و نوعی سیاه رنگ و شیرین می شود.

زادگاه این میوه پرخاصیت مشخص نیست اما بیشتر در سوریه ،ترکیه و شمال عراق ،به خاطر نوع خاک غنی از املاح معدنی آنجا کاشته می شود.

در ایران نیز بیشتر به صورت کاشته شده در لرستان،خراسان،تهران و شیراز و … وجود دارد.

بهترین انجیر ایران ،مربوط به استهبان است.

از میوه،ریشه،پوست و شیرابه برگ این گیاه که حتی در قران کریم از آن ،یاد شده است،استفاده می شود.

ترکیبات شیمیایی :

این درخت ۱۰۰ ساله دارای ویتامین و املاح فراوانی به شرح ذیل است.

دارای ویتامین های A,B1,B2,C و املاح معدنی آهن،کلسیم،پروتئین و مقداری چربی می باشد.

خواص درمانی :

۱-نیرو بخش است و غذای خوبی برای عضلات ورزشکاران است.

۲-سینه را نرم کرده و سرفه را از بین می برد.

۳-مدر است و در سم زذایی بدن، بسیار موثر است.

۴-متابولیسم بدن را ،تنظیم می کند.

۵-به خاطر داشتن ویتامین های گروه B  ،در تسکین اعصاب، بسیار مفید است.

۶-نیروی جنسی را ،تقویت می کند.

۷-بواسیر را ،برطرف می کند.

۸-دهان را ،خوشبو می کند.

۹-در درمان نقرس، موثر است.

۱۰-در تقویت گوارش، موثر است.

۱۱-به خاطر داشتن کلسیم بالا  جایگزین بسیار ارزشمندی به جای شیر و مشتقات آن بوده و در درمان پوکیاستخوان، بسیار موثر است.

۱۲-لثه ها را ،تقویت می کند.

۱۳-به خاطر داشتن فسفر ،در تقویت حافظه، موثر است.

۱۴-در درمان کم خونی، نقش بسیار موثری دارد.

۱۵-یبوست را برطرف می کند.

۱۶-از شیرابه برگ آن در درمان زگیل استفاده می کنند.

۱۷-التهابات بدن را ،از بین می برد.

۱۸-در درمان روماتیسم ،موثر است.

۱۹-اشتها را باز می کند.

۲۰-به دلیل داشتن آنزیم های هضم کننده پروتئین ،کرم های حلقوی را از بین می برند.

۲۱-خشک شده میوه انجیر (انجیر خشک) نیز دارای خواص انجیر بوده و حتی دارای قند و ویتامین E  بیشتر از نوع تازه آن است.

1

SIMILAR ARTICLES

استویا

0 205
پیسی

0 472

بدون نظر

Leave a Reply

یک + 2 =