طرز تهیه ی متبل بادمجان یا باباغنوج
1
1
مواد اولیه :
بادنجان بزرگ دو عدد
ارده چهار قاشق غذاخوري
آب ليمو دو قاشق غذاخوري
روغن زيتون سه قاشق غذاخوري
سير رنده شده يك قاشق چايخوري
نمك، فلفل سياه و فلفل قرمز به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا بادنجانها را با پوست روي حرارت گاز كبابي ميكنيم. سپس پوست آنها را كنده و ريز خرد ميكنيم. در داخل غذاساز بادنجانها را با ارده آب ليمو، روغن زيتون، سير، نمك و فلفل مخلوط مينماييم. بعد در ظرف مورد نظر ريخته و با روغن زيتون و فلفل قرمز تزيين و ميل ميكنيم.
نكته:
ميزان ارده، آب ليمو، نمك و فلفل به ذائقه شما بستگي دارد.
1