کشک کدو غذای کرمانی

کشک کدو غذای کرمانی

0 203
کشک کدو
1
1

کدو سبز ۸ عدد

کشک ۱ پیمانه

پیازداغ ۲ قاشق غذای خوری

سیر داغ به میزان لازم

نعناع داغ به میزان لازم

مغز گردو ۳۰ گرم

نمک، فلفل،زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه کشک کدو :
کدوها را پوست بگیرید و سرخ کنید.(اگر رژیم دارید میتوانید بخار پز کنید)در ظرف دیگری، پیاز و سیر را خرد و سرخ کنید و به کدوها اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم ، همینجا اضافه کنید.

حالا در ظرف را بگذارید تا کدوها آب بیندازند و کم کم آب آن‌ها کشیده شود. در صورت تمایل می‌توانید ۲عدد گوجه فرنگی را هم خرد کرده و در غذا بریزید تا همراه با کدوها بپزند. کدوها را با گوشت کوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند.

سپس مغز گردوی خرد شده یا پودر گردو را هم به غذا اضافه کرده و همراه با کشک به مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا آب کشک کدو تبخیر شده و کمی در تابه سرخ شود. حالا مقدار دیگری کشک به آن اضافه کرده و در ظرف بکشید.

روی کشک کدو را با پیازداغ، سیرداغ، نعناع داغ و گردو تزئین کنید.

1

SIMILAR ARTICLES

حلوای آلبالو

0 210
سالاد عدس

0 281