طرز تهیه ناگت گیاهی یک غذای رژیمی

طرز تهیه ناگت گیاهی یک غذای رژیمی

0 1825
1
1

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۲۰۰ گرم

اسفناج: ۵۰ گرم

هویج: نصف پیمانه، پوره شده

پیاز داغ: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

نخودفرنگی: یک‌چهارم پیمانه

ذرت: نصف پیمانه

پنیر فتا: ۱۰۰ گرم

پودر سوخاری: به میزان لازم

سس قرمز: به میزان لازم برای سرو

نمک و پودر سیر: به میزان لازم

طرز تهیه ناگت گیاهی یک غذای رژیمی:

سیب‌زمینی را آبپز کرده و بدون آنکه ادویه یا نمک به آن بیفزایید آن را پوره کنید. هویج آبپز شده را هم پوره کرده و به سیب‌زمینی اضافه کنید. در مرحله بعدی نخود سبز پخته را با پوره سیب‌زمینی و هویج ترکیب کنید و آن را به خوبی هم بزنید. می‌توانید این ترکیب را درون غذاساز بریزید و آن را به‌خوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

در این مرحله پیاز داغ، ذرت و پنیر فتا را به پوره‌ها اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید. درنهایت نمک، فلفل و ادویه‌ها را به پوره اضافه کنید و اجازه دهید در دستگاه به‌خوبی یکدست شود.

برای آخرین مرحله تهیه غذا کافی است این پوره را به‌صورت گلوله‌های کوچک درآورید و با مسطح کردنشان، آنها را در روغن زیتون یا کنجد تف دهید.

نکته:

اگر می‌خواهید ناگت شما رنگ و رویی متفاوت داشته باشد، می‌توانید از سبزیجاتی مثل جعفری یا پیازچه استفاده کنید. کافی است ۵۰ گرم از این سبزیجات را ساطوری کرده و به ترکیب سیب‌زمینی و هویج ساطوری شده اضافه کنید

نکته:

درمانگران چینی گنجاندن اسفناج سه تا چهار بار در هفته را موجب افزایش طراوت و شادابی پوست‌های خشک می‌دانند و معتقدند این گیاه آبرسانی مناسبی برای پوست‌های خشک انجام می‌دهد

مواد مصرفی در این غذا چه خواصی دارند؟

پاکسازی کلیه با پوره سیب‌زمینی

پوره سیب‌زمینی از زمان‌های قدیم یکی از مقوی‌ترین و کم‌کالری‌ترین غذاها در میان مردم بوده است. وجود پوره سیب‌زمینی در این غذا به شرط آنکه ناگت بیش از اندازه درون روغن باقی نماند، می‌تواند غذایی مناسب برای رژیم‌های غذایی سبک باشد. مصرف این غذا به‌دلیل حجم قابل‌ملاحظه سیب‌زمینی در آن بهترین غذای طبیعی برای مقابله با بیماری‌های قلبی- عروقی و سرطان است. از آنجا که این سبزی سرشار از B۶ است، می‌تواند انتخاب خوبی برای بهبود عملکرد سلول‌های مغزی، افزایش توان سیستم عصبی و پیشگیری از ابتلا به افسردگی باشد، ضمن اینکه مصرف سیب‌زمینی موجب افزایش عملکرد دستگاه گوارش و افزایش ادرار می‌شود و به پاکسازی کلیه‌ها و مثانه هم کمک می‌کند.

با هویج، پوکی استخوان را مهار کنید

هویج ازجمله سبزیجات زردرنگی است که در کنار سیب‌زمینی، اسفناج و نخودفرنگی منبع فوق‌العاده‌ای برای تامین ویتامین A موردنیاز است. گنجاندن این سبزی در سبد غذایی اعضای خانواده در طول هفته می‌تواند بدن آنها را از ابتلا به پوکی استخوان، آب مروارید و همین‌طور عفونت‌های مجاری ادراری در امان نگه دارد. این سبزی نارنجی رنگ در عین حال که موجب افزایش ارزش غذایی ناگت سبزیجات شما می‌شود، موجب تقویت بینایی اعضای خانواده هم شده و کلسترول خون شما را تنظیم می‌کند.

اسفناج؛ درمانگر بیماری‌های گوارشی

اسفناج یکی از بهترین گیاهان دارویی است که در ناگت وجترین وجود دارد. مصرف این سبزی برای افرادی است که دچار کم‌خونی هستند، پرفایده است. درمانگران چینی اسفناج را بهترین مرهم برای بیماران مبتلا به کم‌خونی ناشی از خونریزی‌های گوارشی می‌دانند. به‌عنوان مثال افراد مبتلا به هموروئید یا بواسیر یا افرادی که مبتلا به خونریزی معده یا زخم‌های معده هستند، می‌توانند با گنجاندن اسفناج در سبدغذایی خود، روند درمان خود را تسریع کنند. مصرف این سبزی به‌تنهایی یا در کنار موادغذایی دیگر می‌تواند تاثیر زیادی در خونسازی و جبران کم‌خونی ناشی از خونریزی‌های گوارشی داشته باشد. از این رو درصورت تمایل می‌توانید میزان اسفناج ناگت وجترین خود را افزایش دهید و به این ترتیب خاصیت این ناگت را برای درمان بیماری‌های گوارشی تقویت کنید.

بهترین روش برای پختن ذرت

به گفته درمانگران شیوه‌های طبیعی در چین، مصرف یک فنجان از دانه‌های ذرت خام می‌تواند ۴/۱۸ درصد فیبر موردنیاز بدن انسان را در طول روز تامین کند. تامین فیبر بدن یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های ذرت است که تاثیر زیادی در کاهش میزان قند خون به‌ویژه در میان افراد مبتلا به دیابت دارد. علاوه بر این فیبر تامین شده از دانه‌های ذرت موجب کاهش سطح کلسترول موجود در خون می‌شود. این در شرایطی است که دانه‌های ذرت را به‌صورت بخارپز آماده و درنهایت به‌صورت پوره در آورید. آبپز کردن دانه‌های ذرت یا سرخ کردن آن پیش از پوره کردن موجب ازبین رفتن مواد مغذی موجود در دانه‌های ذرت می‌شود.

1

SIMILAR ARTICLES

حلوای آلبالو

0 210
سالاد عدس

0 281

بدون نظر

Leave a Reply

16 − 16 =